Angleški jezik zaradi procesov kulturne globalizacije postopoma zavzema vedno bolj dominantno vlogo v svetu, saj ga za namen sporazumevanja uporablja vedno več ljudi.

Prav zato je ključnega pomena, da se učenje angleščine začne kmalu po vključitvi v izobraževalni proces, enako pomembno pa je tudi, da se čim prej nadomestijo morebitni primanjkljaji v znanju.

Inštrukcije angleščine že 12 let

V Orbiti inštrukcije angleščine izvajamo že 12. leto, pri svojih slušateljih (osnovnošolcih, dijakih in študentih) pa dosegamo visoko stopnjo uspešnosti. Naše sodelovanje se začne z analizo znanja posameznika in prepoznavanjem morebitnih »lukenj« v njegovem znanju.

Pred vsako uro slušatelj dobi skrbno pripravljene naloge, ki ostanejo v njegovi lasti za namene kasnejšega ponavljanja učne snovi. Pri inštruiranju se držimo šolskega učnega načrta za predmet angleščina oziroma – po želji slušatelja – obravnavamo tudi dodatne tematike. 

Zakaj izbrati nas?

Bodite samozavestni, ko govorite angleško

Poleg slovnice se pri šolski uri lotevamo tudi nerazumljivih domačih nalog in pomagamo pri pripravi govornih nastopov. Velik poudarek dajemo na ustno izražanje, vadimo pravilno izgovorjavo in skrbimo za bogatenje besednega zaklada posameznega slušatelja.

Inštrukcije angleščine se izvajajo od ponedeljka do petka, po vnaprejšnjem dogovoru in rezervaciji posameznih terminov (zaradi velikega povpraševanja se priporoča rezervacija v začetku šolskega leta).

Pomembno obvestilo:

V času epidemije covid-19, inštrukcije angleščine potekajo izključno prek spleta (Skype, Zoom).

Pokličite nas na 040 238 557 ali nam pišite na info@prevajanje-orbita.si

Mnenja naših učencev

“Inštrukcije mi zelo pomagajo pri učenju slovnice in časov pri angleščini. Zadovoljna sem tudi z gradivom. Razlaga je odlična, zaradi česar sem že dolgoletna stranka.”

“Na inštrukcije za angleščino sem se vpisal z namenom, da bi izboljšal nivo znanja angleščine, tako slovnice kot tudi besedišča, s tem pa bi tudi izboljšal oceno pri angleščini. Sabina je super inštruktorica, zelo prijazna, hkrati pa tudi zelo profesionalna. Njene ure angleščine so zelo sproščene, saj znanje angleščine podaja na razumljiv način in vsako snov zelo natančno razloži, tudi s primeri. Snov pa utrjujem z reševanjem pripravljenih vaj.”

“Inštrukcije se mi zdijo super. Zanimiva in razumljiva razlaga. V teh letih, ko mi angleščino razlaga Sabina, znam veliko več in sem zelo zadovoljna.”

“Inštrukcije so mi zelo v redu, saj se Sabina zelo potrudi, da bi osvojil čim več snovi. Brez njene pomoči si učenja angleščine res ne predstavljam več.”

“Inštrukcije angleščine mi pomagajo pri hitrejšem razumevanju snovi, ki jo jemljemo v šoli. Pri inštrukcijah se učim tudi govornih sposobnosti, ki vedno pridejo prav.”

“Inštrukcije pri Sabini se mi zdijo zelo zanimive in poučne. Sabina je res zelo prijazna in vedno rada pomaga pri razlagi snovi. Odkar hodim k njej na inštrukcije, mi gre angleščina veliko bolje.”

Za dodatne informacije:

    Ime in priimek (obvezno)
    E-mail (obvezno)
    Telefon (obvezno)
    Sporočilo

    [recaptcha]